Skip to main content

Inspirerende en unieke locaties, ook voor groepen, voor tal van activiteiten.

Atelier Raamwerk

BOEK NU

City Apartment

BOEK NU

Guesthouse Ruggestay

BOEK NU

B&B 53

BOEK NU

Overnachten - Vergaderen - Flexwerken - Art - Workshops - Meetingpoint

Zoek jij een bijzondere in hartje Deventer waar je kan overnachten, vergaderen of flexwerken? Wat je wensen ook zijn, bijna alles is mogelijk in Atelier Raamwerk: Ateliertostay!
Book your stay at this awesome atelier!

Locatie

Atelier Raamwerk ligt aan de Boterstraat (nr. 1 en nr. 10) in Deventer. Het is een prachtige, inspirerende en centrale locatie: het gezelligste plein van Deventer ligt letterlijk om de hoek en op steenworp afstand van de rivier de IJssel. Het is een creatieve plek waar kunst, cultuur en bedrijfsleven samensmelten.

Deze inspirerende locatie huren?

Even voorstellen

In één van de kleine straatjes van het historische hart van Deventer, de Boterstraat, Ioop je binnen bij Atelier Raamwerk en word je warm ontvangen door Henriette, de trotse eigenaar. Hier voelt het goed! Een prettig, inspirerend verblijf op een toplocatie. Het gezelligste plein van Deventer ligt letterlijk om de hoek en binnen een paar stappen lopen ben je bij rivier de IJssel.  
Atelier Raamwerk is een plek om te overnachten op heerlijke Aupingbedden tussen de kunstwerken, waar je kunt vergaderen of brainstormen en terecht kunt voor het maken van een fotoshoot of het volgen van een (schilder)workshop. En of je nu komt met je partner, vrienden, collega’s, familie.. je bent er welkom! 
Henriette Vriezen, zelf kunstenaar, is met haar kinderen en hond een paar jaar geleden van Apeldoorn naar Deventer verhuisd. Het pand in het Bergkwartier van Deventer welke er gewoon om vroeg gasten te ontvangen. In maart 2020 opende Atelier Raamwerk haar deuren in de Boterstraat. Henriette: “Het is mijn passie om een plek te creëren waar mensen kunnen samenkomen. Het atelier is zowel een Hotworkspot, Hotcoffeespot als Hotsleepspot”. Inmiddels heeft ze naast Atelier to stay ook de deuren van het City Apartment, schuin aan de overkant, geopend.

Partners van Atelier Raamwerk