Boek deze Hotworkspot!

Vergaderen
Brainstormen
Trainingslocatie

Boek deze unieke locatie

Zoek jij een unieke, inspirerende locatie voor je vergadering, brainstormsessie of training?

Vergaderen in een kunstzinnige omgeving blijkt een succesvolle formule te zijn. De galerieruimte biedt een inspirerende, monumentale vergaderlocatie aan tot ongeveer 12 personen in het centrum van Deventer. De ruimte bestaat uit 2 verdiepingen en is in zijn geheel per dag of dagdeel te huur voor vergaderingen, brainstormsessies, training, receptie, meetingpoint of weerzienborrel. Tussen de kleurrijke schilderijen raak je vanzelf geïnspireerd. Boek de gehele locatie exclusief voor jezelf en je team!

Door de intieme sfeer is deze kleinschalige vergaderlocatie perfect voor bedrijfstrainingen en het coachen van teams. Zo worden jullie omringd door kleurrijke schilderijen en raak je vanzelf geïnspireerd. Jullie worden verwelkomd door Henriette Vriezen, zij schenkt een eerste ronde koffie en thee, geeft een rondleiding en een kleine presentatie over de locatie en expositie. Daarna heb je de galerie geheel voor eigen gebruik!

Book this Hotworkspot now!

Vergaderen in hartje Deventer?

Zorgeloos vergaderen in hartje Deventer met alle professionele faciliteiten zoals WI-FI, beamer en verrassende cateringmogelijkheden om de hoek. Deze superunieke locatie draagt bij aan een succesvolle vergadering, brainstorm en training.

Deventer ligt centraal in het land en is heel goed bereikbaar vanaf de A1. Atelier Raamwerk biedt een inspirerende vergaderlocatie in het centrum van Deventer. Deze kleinschalige vergaderlocatie met parkeergarage De Brink op 100 meter loopafstand. Het meest gezellige plein van Overijssel ‘de Brink’  ligt letterlijk óm de hoek en vlakbij de IJssel. Exclusief voor jou en je team te boeken!

De galerie is per dagdeel te huur van maandag t/m zondag. Wij zijn full service gericht en maken graag een offerte op maat; (bijna) alles is mogelijk. Bij deze Hotworkspot is iedere aanvraag uniek!

Onze tarieven

Tarieven

Dagdeel (4 uur): € 155,-
Hele dag (8 uur): € 200,-

Exclusief:
• Beamer
• Schildersdoek t.b.v. brainstorming
• Stiften/potloden
• Notitieblokken

Compleet presentatiepakket € 50,- per dagdeel.

Alle tarieven zijn excl. BTW

Catering

In de ochtend of middag worden jullie op de Boterstraat 1 verwelkomd door Henriette Vriezen, eigenaresse van Atelier Raamwerk. Zij schenkt een eerste ronde koffie en thee. Het koffie & thee arrangement bestaat uit koffie van versgemalen bonen of heerlijke thee en geven een juiste boost op elk moment, luxe water, sapjes, Deventer Koek en vers fruit op tafel.

Voor de vroege vogels is er een ontbijtje te bestellen. Een lunch is uiteraard ook mogelijk. Atelier Raamwerk serveert dagverse salades, vis- en vleesgerechten met producten van lokale ondernemers.

Voor de middag is er een zoete of hartige snack te bestellen. De dag afsluiten met een borrel of aansluitend een diner kan natuurlijk ook. Informeer naar de mogelijkheden.

  • Dagdeel koffie, thee, water, fruit: € 6,50
  • Hele dag koffie, thee, water, fruit € 8,50
  • Ontbijtje croissant met boter en jam € 6,00
  • Luxe lunch salades, vlees/vis, vegan/vega, drankjes € 18,50
  • Tapas plank met o.a. olijven, noten, brood, salade en drankjes € 12,50

Alle tarieven zijn per persoon excl. BTW

Book this Hotworkspot!

‘Wat een fijne locatie! En we hebben zoveel werk kunnen verzetten! Rust, privacy en de goede zorgen van Henriëtte. Lekkere dingen bij de koffie, heerlijke lunch, alles vers bereid. Gemakkelijk te bereiken, in de binnenstad en naast de IJssel en parkeergarage om de hoek. Kan het iedereen aanraden. Voor een brainstorm, strategiesessie, bespreking... Of als je een sessie hebt zoals wij waar verschillende teamleden in en uit komen. Dank je wel Henriette, tot snel!’

Karin BronsvoortMarketing Director at Johma

Geweldige locatie centraal in Deventer!

Inspirerende locatie, ideale plek voor een brainstormsessie op gepaste afstand.

Locatie voor een middag gehuurd! Beviel uitstekend!