Skip to main content

Boek deze Hotworkspot!

Huur deze inspirerende locatie
voor jullie vergadering,
brainstorm, teamsessie of
volg een schilderworkshop

Zoek jij een unieke, inspirerende locatie voor je vergadering, brainstormsessie of training?

Vergaderen in een kunstzinnige omgeving blijkt een succesvolle formule te zijn. De galerieruimte biedt een inspirerende, monumentale vergaderlocatie aan tot ongeveer 12 personen in het centrum van Deventer. De ruimte bestaat uit 2 verdiepingen en is in zijn geheel per dag of dagdeel te huur voor vergaderingen, brainstormsessies, training, receptie, meetingpoint of weerzienborrel. Tussen de kleurrijke schilderijen raak je vanzelf geïnspireerd. Boek de gehele locatie exclusief voor jezelf en je team!

Door de intieme sfeer is deze kleinschalige vergaderlocatie perfect voor bedrijfstrainingen en het coachen van teams. Zo worden jullie omringd door kleurrijke schilderijen en raak je vanzelf geïnspireerd. Jullie worden verwelkomd door Henriette Vriezen, zij schenkt een eerste ronde koffie en thee, geeft een rondleiding en een kleine presentatie over de locatie en expositie. Daarna heb je de galerie geheel voor eigen gebruik!

Boek deze Hotworkspot!

Vergaderen in hartje Deventer?

Het atelier/galerie is per dag(deel) te huur van maandag t/m zondag. Wij zijn full service gericht en maken graag een offerte op maat; (bijna) alles is mogelijk. Bij ons is iedere aanvraag uniek.

Onze tarieven

DEADLINEDEAL om in àlle RUST en RUIMTE zorgeloos je deadline te halen!

Hotworkspot in Atelier Raamwerk biedt jou nu de ultieme kans met DE DEADLINEDEAL om in àlle RUST en RUIMTE zorgeloos je deadline te halen!

DE DEADLINEDEAL houdt in dat je een overnachting boekt mèt 4 uur een PRIVÉWERKPLEK… je hebt immers het hèle atelier voor jezelf! Hoe inspirerend wil je het hebben?! Kies uit eerst een middag werken (check-in om 13:30 uur) en aansluitend overnachten òf eerst overnachten en aansluitend een ochtend werken (check-out om 12:00 uur).

V.a. € 195,-* overnachting + 4 uur werken, incl. supersnelle WiFi, koffie/thee/water/fruit/snacks.

Deze DEADLINEDEAL is alleen telefonisch/per app of e-mail te boeken: 06-14320242 – info@atelierraamwerk.nl.

*in het weekend en hoogseizoen geldt een toeslag op de kamerprijs, prijs is o.b.v. 2 personen, incl. BTW.

Tarieven

Dagdeel (4 uur):
€ 175,- tot 6 personen
• € 225,- tot 9 personen
• € 287,50 tot 12 personen

Hele dag (8 uur): € 325,-

Exclusief koffiearrangement, ontbijt, lunch of tapasplank (zie hiervoor verderop de tarieven)

Exclusief:
• Beamer
• Stiften/potloden

Kosten voor beamer, stiften/potloden bedragen € 50,-.

Alle tarieven zijn excl. BTW

Catering

In de ochtend of middag worden jullie op de Boterstraat 1 of 10 verwelkomd door Henriette Vriezen, eigenaresse van Atelier Raamwerk. Zij schenkt een eerste ronde koffie en thee. Het koffie & thee arrangement bestaat uit koffie van versgemalen bonen of heerlijke thee en geven een juiste boost op elk moment, luxe water, sapjes, Deventer Koek en vers fruit op tafel.

Voor de vroege vogels is er een ontbijtje te bestellen. Een lunch is uiteraard ook mogelijk. Atelier Raamwerk serveert dagverse salades, vis- en vleesgerechten met producten van lokale ondernemers.

Voor de middag is er een zoete of hartige snack te bestellen. De dag afsluiten met een borrel of aansluitend een diner kan natuurlijk ook. Informeer naar de mogelijkheden.

  • Koffiearrangement (koffie, thee, water, fruit): € 12,50
  • Ontbijtje croissant met boter en jam € 7,00
  • Luxe lunch salades, met belegde broodjes, vegan/vega
    € 26,50 p.p.
  • Tapasplank (o.b.v. 3/4 personen) met o.a. olijven, noten, brood, salade € 30,00
  • Wijn/bier/frisdrank in overleg en op nacalculatie

Alle tarieven zijn per persoon excl. BTW

Book this Hotworkspot!

‘Wat een fijne locatie! En we hebben zoveel werk kunnen verzetten! Rust, privacy en de goede zorgen van Henriëtte. Lekkere dingen bij de koffie, heerlijke lunch, alles vers bereid. Gemakkelijk te bereiken, in de binnenstad en naast de IJssel en parkeergarage om de hoek. Kan het iedereen aanraden. Voor een brainstorm, strategiesessie, bespreking... Of als je een sessie hebt zoals wij waar verschillende teamleden in en uit komen. Dank je wel Henriette, tot snel!’

Karin BronsvoortMarketing Director at Johma

Geweldige locatie centraal in Deventer!

Inspirerende locatie, ideale plek voor een brainstormsessie op gepaste afstand.

Locatie voor een middag gehuurd! Beviel uitstekend!