Skip to main content

Wil jij ook Atelier Raamwerk boeken?

Vergaderen & Workshops

Zoek jij een unieke inspirerende locatie om te vergaderen of een workshop te houden?

Vergaderen in een kunstzinnige omgeving blijkt een succesvolle formule te zijn. De galerieruimte biedt een inspirerende, rustige vergaderlocatie aan tot 15 personen in het centrum van Deventer. De ruimte bestaat uit 2 verdiepingen en is in zijn geheel of per dagdeel te huur voor vergaderingen, brainstormsessies, training en coaching of receptie. Tussen de prachtige schilderijen raak je vanzelf geïnspireerd. Boek de gehele galerie exclusief voor jezelf en je team!

Door de intieme sfeer is deze kleinschalige vergaderlocatie perfect voor bedrijfstrainingen en het coachen van teams. Zo worden jullie omringd door prachtige schilderijen en raak je vanzelf geïnspireerd. Jullie worden verwelkomd door Henriette Vriezen, zij schenkt een eerste ronde koffie en thee, geeft een rondleiding en een kleine presentatie over de locatie en expositie. Daarna heb je de galerie geheel voor eigen gebruik!

Boek Atelier Raamwerk

Vergaderen in hartje Deventer?

Zorgeloos vergaderen in hartje Deventer met alle professionele faciliteiten zoals WI-FI, beamer en een verrassende catering. Deze scheppen de voorwaarden voor een succesvolle vergadering, brainstorm of coaching- en trainingsdoeleinden.

Atelier Raamwerk biedt een inspirerende, rustige vergaderlocatie in het centrum van Deventer. Deze kleinschalige vergaderlocatie met meerdere parkeergarages op 2 minuten loopafstand ligt om de hoek van de Brink en vlakbij de IJssel en is exclusief voor jou en je team te boeken!

De galerie is per dagdeel te huur van maandag t/m zondag. De stijl is full service gericht, open en verzorgend. Allesbehalve een standaard locatie. Wij leveren diensten die passen bij de vragen en wensen van de opdrachtgever. Bij Atelier Raamwerk is iedere aanvraag uniek!

Onze tarieven

Tarieven

Dagdeel (4 uur): € 125,-
Hele dag (8 uur): € 200,-

Inclusief:
• Beamer
• Wi-Fi
• Flip-over
• Stiften
• Notitieblokken

Alle tarieven zijn excl. BTW

Catering

In de ochtend of middag worden jullie op de Boterstraat 1 verwelkomd door Henriette Vriezen, eigenaresse van Atelier Raamwerk. Zij schenkt een eerste ronde koffie en thee. Het koffie & thee arrangement bestaat uit koffie van versgemalen bonen of heerlijke thee en geven een juiste boost op elk moment, luxe water, sapjes, Deventer Koek en vers fruit op tafel.

Voor de vroege vogels is er een ontbijtje te bestellen. Een lunch is uiteraard ook mogelijk. Atelier Raamwerk serveert dagverse salades, vis- en vleesgerechten met producten van lokale ondernemers.

Voor de middag is er een zoete of hartige snack te bestellen. De dag afsluiten met een borrel of aansluitend een diner kan natuurlijk ook. Informeer naar de mogelijkheden.

  • Dagdeel koffie, thee, water, fruit: € 5,00
  • Hele dag koffie, thee, water, fruit € 8,50
  • Ontbijtje croissant met boter en jam € 6,00
  • Luxe lunch salades, groente, vlees/vis, div. drankjes € 15,50
  • Tapas plank met o.a. olijven, noten, brood, salade en drankjes € 12,50

Alle tarieven zijn per persoon excl. BTW

Boek deze Hotworkspot

Geweldige locatie centraal in Deventer!

Inspirerende locatie, ideale plek voor een brainstormsessie op gepaste afstand.

Locatie voor een middag gehuurd! Beviel uitstekend!