Skip to main content

Esther betovert mijn gasten, die komen overnachten of komen vergaderen, met haar persoonlijkheid en haar vega/vegan kookkunsten!

“Beste Henriette,
Gisteren kreeg ik jouw kaartje in handen gedrukt nadat ik twee vega-maaltijden had bezorgd. Hij vertelde me van je atelier, flex-werkplek en overnachtingsmogelijkheden. Vandaag liep ik er even langs, mooi initiatief op een geweldige locatie! 
Ik schrijf je omdat ik mijn netwerk in Deventer aan het uitbreiden ben en ik zou het leuk vinden om eens een kop koffie met je te drinken. Ik ben vegetarisch-en veganistisch kok. Normaal gesproken kook ik voor groepen op retraitecentra door het hele land, maar sinds een jaar niet meer, er zijn momenteel geen groepen die samenkomen…Van de nood een deugd makende besloot ik om verse vega-maaltijden te verkopen vanuit huis, voor een ieder die wil. Zo ben ik al enkele maanden bezig en een van de goede dingen is dat ik op deze manier al veel nieuwe mensen heb leren kennen uit eigen omgeving…

….wat ik het leukst vind aan Raamwerk is dat het een plek is die is ontstaan vanuit mogelijkheden! Letterlijk een paar dagen nadat Raamwerk haar deuren voor het eerst opende met de vergaderruimte en het atelier, werd half maart 2020 de lockdown afgekondigd. Wat doe je dan met je verse bedrijf en je zin in ondernemen?? Henriette Vriezen heeft door deze uitdaging een heel nieuw concept gecreëerd waarbij ze inspeelde op de behoefte van mensen en de mogelijkheden die er zijn. Er ontstond een B&B waar je je even de koning te rijk kunt voelen in de grote ruimte onder het atelier. “Eigenlijk is het heel verfrissend geweest om alle standaard verwachtingen overboord te gooien en mensen een nieuwe beleving te kunnen bieden.” zegt Henriette. Raamwerk heeft de ruimte en mogelijkheden voor mensen en biedt maatwerk als het gaat om een heerlijk nachtje weg samen, een brainstorm sessie organiseren, een expositie plannen, een fotoshoot maken, verzin het maar! Kortom, een nieuwe economie en een nieuwe beleving! Het nieuwe samenwerken bouw je met elkaar en voor Raamwerk is dat met kunstenaars, zakenmensen, koks en wie weet ook met jou!”

Esther ter Hart | www.hartverwarmendkoken.nl over Atelier Raamwerk, april 2021